MENAGMENT 067 717 63 64

100% BEND

Sto Posto Bend uskoro proslavlja DECENIJU uspešnog rada! Od samog osnivanja nastupa u gotovo neizmenjenom sastavu, i u međuvremenu postaje jedan od NAJTRAŽENIJIH BENDOVA ZA SVADBE i ostale vrste proslava. U saradnji sa Grand Produkcijom snima pesmu “LUDI KAMEN”, koja ubrzo postaje pravi svadbeni HIT!

Uz sve to, stotine uspešno odsviranih svadbi i drugih proslava doprinosi da, zahvaljujući ogromnom iskustvu, Sto posto bend danas bude VRHUNSKI BEND i vaš pravi izbor za svaku priliku.

VEOMA BITNA STVAR: Bend koji zna šta je potrebno da se atmosvera dovede do usijanja, i sigurno neće dozvoliti da bilo koji pojedinac (gost), negativno utiče na izbor repertoara (samim tim i atmosferu), naručivanjem neprikladnih pesama u određenom trenutku, bez obzira na debljinu novčanika!

Odlikuje nas veoma energična i živa svirka, kao i sjajan scenski nastup, uz pesme različitih muzičkih žanrova kao i vrhunsko ozvučenje, rasveta, a sve to kako bi se postigao savršen sklad i nezaboravna atmosfera na vašim proslavama.